Covid-19 kitesurfreizen.

Op deze pagina kan je meer informatie vinden over onze algemene voorwaarden in de Covid-19 periode.
Heb je vragen dan kan je altijd contact met ons opnemen.

Annuleren i.v.m. het coronavirus.

Veel reisorganisaties en airlines hebben besloten zelf hun reizen te schrappen. Wordt jouw reis geannuleerd? Dan nemen we binnen twee werkdagen contact met je op. We werken maximaal vier weken vooruit.  

Wanneer word mijn vakantie geannuleerd?

Alleen voor bestemmingen met code oranje en rood annuleren wij je vakantie. We kijken hiervoor maximaal 4 weken vooruit. Jouw vakantie wordt niet geannuleerd bij code geel of groen.

Wanneer wordt er kosteloos geannuleerd?

  • Is het reisadvies voor jouw bestemming code oranje of rood Ă©n vertrek je binnen vier weken? Dan kun je helaas nog niet op vakantie en wordt jouw reis kosteloos omgeboekt of geannuleerd.
  • Is het reisadvies voor jouw bestemming code oranje Ă©n vertrek je pas later dit jaar? Dan wordt jouw reis (nog) niet kosteloos geannuleerd. De kans is groot dat het reisadvies wordt aangepast. We kijken maximaal vier weken vooruit. 
    • Is het reisadvies voor jouw bestemming code geel? Goed nieuws! Dan gaat jouw vakantie door. Liever nog niet op vakantie? Kijk of je je reis kunt omboeken. Annuleren is alleen mogelijk volgens de van jouw reisuitvoerder. 

Ik wil liever niet meer op vakantie nu er aanvullende maatregelen gelden.

Een kosteloze annulering kan alleen bij een negatief reisadvies ( Code oranje of rood). Ook in Nederland gelden aanvullende gezondheidsmaatregelen. Dat betekent dat dit geen geldige reden is om jouw vakantie kosteloos te annuleren. Indien je binnen 4 weken voor vertrek annuleert rekenen wij annuleringskosten.

Bij annulering terwijl er geen negatief reisadvies geld is de opdrachtgever/ deelnemer(ster) de volgende bedragen verschuldigd: tot 31 dagen voor de dag van vertrek: (de aanbetaling) 25% van de reissom. Vanaf de 21e dag tot de 14e dag voor de dag van vertrek wordt u belast met 75% van de reissom. vanaf de 14e dag tot de 7e dag voor de dag van vertrek wordt u belast met 90% van de reissom. vanaf de 7e dag voor de dag van vertrek van de reis bent u de volle reissom verschuldigd.

Aanbetalingen seizoen 2020 / 2021:

Op dit moment vragen wij een aanbetaling van tenminste 25% van de totale reissom.
Dit om er zeker van te zijn dat je ook echt mee wilt gaan.
Deze aanbetaling dient binnen 5 werkdagen na aanmelding te zijn voldaan.
Het restant van de factuur dient pas te worden voldaan als wij groen licht hebben om de reis te laten doorgaan.
Dit besluit word gemaakt op advies van de Nederlandse richtlijnen omtrent Covid-19.

Na totstandkoming van de overeenkomst wordt door APEX ADVENTURES SNOW&KITE TRAVEL een boekingsbevestiging verzonden.
Gelijktijdig met de boekingsbevestiging wordt een factuur voor de reissom verzonden. 

100% geld terug garantie:

Indien wij de reis i.v.m geldende maatregelen moeten annuleren krijgt u uw geld retour gestort.
Dit zal binnen 5 werkdagen gebeuren na data van onze annulering.

Onze visie

De gezondheid van onze  gasten staat voorop. Wij volgen nauw de adviezen van het RIVM, de lokale autoriteiten én het advies van buitenlandse zaken.
Op deze wijze hopen wij het boeken nog veiliger en leuker te maken zodat je uit kan kijken naar een vertrouwde en plezierige wintersport.
Ons team kijkt uit naar je aanvraag en we beantwoorden met het grootste plezier al je vragen.