Boek een kitesurfvakantie bij APEX Adventures

Kitesurfen op de beste locaties! Maak nieuwe vrienden, verbeter jouw skills, ga een Adventure aan samen met APEX.
Ik help jou maar al te graag zodat jij volop kunt genieten van jouw welverdiende kitesurfvakantie!

In de loop van de jaren heb ik meerdere locaties bezocht en bied ik jouw de mogelijkheid om mee te gaan naar mijn favoriete locaties.
Een kitesurfvakantie georganiseerd door een kitesurfer voor een kitesurfer.

Kitesurfen is een sport voor iedereen. Van jong tot oud, elk niveau, dames en heren.
Bij APEX is iedereen gelijk. Dat maakt mijn reizen ook zo leuk en interessant.
Tijdens mijn kitesurf reizen genieten we gezamenlijk van de reis en hebben we allemaal één ding gemeen.
Genieten, aan je skills werken en lekker kitesurfen in warme temperaturen en mooie locaties.
Het mooie van onze locaties is dat door de weer omstandigheden maximale progressie kunt boeken..

Eerlijke prijzen, persoonlijk contact en een geweldig team die dag en nacht voor je klaar staan.
Het is mijn werk, maar vooral mijn passie om ervoor te zorgen dat jij de vakantie hebt die je wilt hebben.
Op mijn vakanties kun je ook leren kitesurfen als je dit nog niet kan.
Mijn team van ervaren instructeurs zullen jouw al gauw up and running krijgen.
Ga jij met mij mee op de volgende kitesurfvakantie?

Ik werk samen met het merk Naish.
Dit betekend dat wij altijd materiaal bij ons hebben die jij kan testen.
En dat als je graag materiaal wilt aanschaffen je een mooie korting kunt verwachten.

Mijn favoriete bestemmingen en soort reizen:

EL GOUNA

Al sinds 15  jaar komen ik in El Gouna en ik wil graag dit kitesurf paradijs delen met jullie. El Gouna is een kustplaats dat net ten noorden van Hurgharda ligt. Wat voor ons kiters echter belangrijker is, is dat El Gouna ook bekend staat als één van de beste kitesurfspots ter wereld. El Gouna voelt echt als een soort van 2de huis voor mij. De temperaturen, de mensen en natuurlijk de wind!

KITE SAFARI 

Mijn kitesurf safari op de Rode Zee is echt één van die trips die je als kitesurfer een keer wilt meemaken. Een week op een luxe jacht verblijven, omringd door glinsterende turquoise zeeën en ongerepte lagunes. De vrijheid van de boot betekent dat we daarheen kunnen varen waar de beste omstandigheden zijn. Dus uren lang wachten op de wind is bij deze reis niet nodig.

Erika Schreuders
Erika Schreuders
2021-09-30
Supervakantie El Gouna Egypte gehad! Volgend jaar weer! Niks is te gek, alles mag gevraagd worden en goed geregeld! (zelfs in coronatijd)
Jeroen Bosman
Jeroen Bosman
2021-06-07
Afgelopen jaar naar volle tevredenheid les gehad van Jack & Guido van Apex. Een beleving op zich om het onder de knie te krijgen op een prettige manier met waardevolle instructies op een topplek in IJmuiden. Professioneel, intens en a lot of fun. Een echte aanrader om kitesurfen goed te leren en je niveau te verbeteren.
Yvonne Van rosmalen
Yvonne Van rosmalen
2021-05-25
Heb een aantal coaching sessie gehad van Guido, Wesley en Linda. Duidelijke uitleg en ze blijven alle 3 ongelooflijk geduldig, ook al maak je 100x dezelfde fout. Je werkt met een headset waardoor je meteen tips krijgt terwijl je bezig bent. Verder werken ze met het nieuwste materiaal, dus allemaal goed in orde. Ontzettend veel geleerd en ze hebben me het zelfvertrouwen gegeven om gewoon zelfstandig te gaan varen! En dan nog houden ze je in de gaten. Ik zeg top kiteschool en zeker een aanrader!
Jan-Maarten Luijnenburg
Jan-Maarten Luijnenburg
2021-04-04
Erg goede coaching lessen van Guido gehad die mij naar een volgend niveau hebben gebracht. Tijd, aandacht, 1-op-1 begeleiding en ook buiten de les altijd bereikbaar voor tips en tricks. Super goede relaxte sfeer, passie voor de sport en geen lesfabriek met zoveel mogelijk studenten maar kwaliteit boven kwantiteit. Echt een aanrader!!
jeroen van de Wier
jeroen van de Wier
2020-08-24
Nu al meerdere lessen gehad bij Guido van Apex. Zijn lessen zijn echt iets om naar uit te kijken. Alle tijd voor je vragen en 1op1 les op maat. Bij de spot in ijmuiden heb je alle ruimte om letterlijk een vliegende start te maken. Zeker 5 sterren voor deze kite-school! Keep it up guys.
Martijn H
Martijn H
2020-07-07
Kwalitatief zeer goede kitesurf les gehad, maar toen ik thuis kwam was ik wel een beetje moe.....
Soulcentre Angelique
Soulcentre Angelique
2020-05-29
Ik heb bij deze kitesurfschool mijn angsten overwonnen. Het vertrouwen dat ik kreeg en de juiste begeleiding zorgde ervoor dat ik mij zelfverzekerder ging voelen. Ik kom graag bij jullie terug.
Frank Schouten
Frank Schouten
2020-01-17
Super kite trip met APEX naar El Gouna. Wij zijn in oktober met APEX naar El Gouna op kitereis geweest. Super georganiseerd, hele goede plek om te beginnen met kitesurfen of je nivo te verbeteren. Het waait er altijd. Guido is een geweldige instructeur en ontzettend aardig. Hij regelt de hele week en ter plekke geeft hij nog kiteles. De trip naar het eiland was helemaal geweldig. Tussendoor zijn we een dag naar Luxor gegaan. We hebben er veel zin in om snel weer mee te gaan.
Mark Wijfje
Mark Wijfje
2020-01-10
Goede kite school met leuke mensen en veel kennis in huis Ook perfect als je vast zit en verder wil Goede les methode
Wilco van heek
Wilco van heek
2018-03-20
Aan het eind van vorig kite seizoen heb ik een 3 dagse kitesurf cursus gedaan bij APEX.Dit is mij zeer goed bevallen, dit omdat ze echt de tijd voor jou nemen. Ook had ik een groepsles geboekt en heb ik mijn laatste les als een prive les gehad, hierdoor kon ik echt de eerste paar meter varen. Echt een aanrader!!!!! Nu lekker dit kite seizoen rijden met mijn eigen spullen heb er zin in :) Groeten Wilco van Heek

ONDERSTEUND DOOR: