Boek een kitesurfvakantie bij APEX Adventures

Kitesurfen op de beste locaties! Maak nieuwe vrienden, verbeter jouw skills, ga een Adventure aan samen met APEX. Wij helpen jouw graag en geniet van jouw kitesurfvakantie!
Wij hebben in de loop der jaren meerdere locaties bezocht en bieden jouw de mogelijkheid om naar onze favoriete locaties af te reizen. Voor kitesurfers, door kitesurfers!

Kitesurfen is een sport voor iedereen. Van jong tot oud, elk niveau, dames en heren.
Bij APEX is iedereen gelijk. Dat maakt onze reizen ook zo leuk en interessant.
Tijdens onze reizen genieten we gezamenlijk van de reis en hebben we allemaal één ding gemeen.
Genieten, aan je skills werken en lekker kitesurfen in warme temperaturen en mooie locaties.
Het mooie van onze locaties is dat door de weer omstandigheden maximale progressie kunt boeken..

Eerlijke prijzen, persoonlijk contact en een geweldig team die dag en nacht voor je klaar staan.
Het is ons werk, maar vooral onze passie om ervoor t zorgen dat jij de vaknatie hebt die je wilt.
Op onze vakanties kun je ook leren kitesurfen als je dit nog niet kan.
Ons team van ervaren instructeurs zullen jouw al gauw up and running krijgen.
Ga jij met ons mee op de volgende kitesurfvakantie?

APEX Adventures werkt samen met het merk Naish.
Dit betekend dat wij altijd materiaal bij ons hebben die jij kan testen.
En dat als je graag materiaal wilt aanschaffen je een mooie korting kunt verwachten.

Extra informatie omtrent Covid-19 en annuleringen

Onze bestemmingen:

EL GOUNA ( Egypte )

Al sinds 10 jaar komen wij in El Gouna en wij willen dit kitesurf paradijs graag delen met jullie. El Gouna is een kustplaats dat net ten noorden van Hurgharda ligt.
Wat voor ons kiters echter belangrijker is, is dat El Gouna ook bekend staat als één van de beste kitesurfspots ter wereld. Het waait in El Gouna bijna 365 dagen per jaar en het ligt in het heerlijk warme en zonnige Egypte. Zowel als beginner maar ook als pro ben je van harte welkom op onze reis. Onze kitesurfvakantie El Gouna is perfect om een hele vakantie lang te knallen in de prachtige blauw-groene lagunes. Lekker elke dag kitesurfen in je boardshort en blote bast. Al adviseren wij wel een lycra of een shirt, want het zonnetje kan behoorlijk hard schijnen. Maar dat is natuurlijk ook wat je zoekt als je op kitesurfvakantie gaat. Deze trip en locatie zul je niet snel vergeten!

Meer informatie

RÜGEN ( Duitsland) 

Rügen ligt in het Noord-oosten van Duitsland en staat o.a. bekend om zijn mooie en indrukwekkende krijtrotsen. Maar daarnaast zijn er ook een hoop prachtige kitesurf spots te vinden. En die zouden we graag met jouw samen willen bezoeken. Van super glad water tot spots met meters hoge golven. Rügen is een locatie die echt nog ontdekt moet worden in de kitesurf community. En dat is natuurlijk een groot voordeel, want hierdoor is het nooit echt heel druk op het water. Ook naast het kitesurfen is er zat te beleven op Rügen. Naast heerlijk mountainbiken of super zijn de krijtrotsen gelegen in het Jasmund National Park natuurlijk een absolute aanrader. Een groot gebied waar je meerdere wandel- en fietsroutes tegenkomt en tevens een gebied waar je je wellicht meer in de Ardennen of Alpen waant dan in Noord Oost Duitsland.

Meer informatie