Kitesurf safari, Egypte 

Onze kitesurf safari is echt één van die trips die je als kitesurfer een keer wilt meemaken.
Een week op een luxe jacht verblijven, omringd door glinsterende turquoise zeeën en ongerepte  lagunes.
De vrijheid van de boot betekent dat we daarheen kunnen varen waar de beste omstandigheden zijn.
Dus uren lang wachten op het strand is bij deze reis niet nodig.
Onze kitesafari is inclusief alle maaltijden en worden voor je bereid.
De behulpzame bemanning is er om je te helpen en instructeurs zijn aan boord voor geavanceerde tips en zorgen voor extra veiligheid.

Het wordt niet beter dan dit!
Heerlijk dagen lang kiten op de mooiste plekken van de Rode Zee.

Waarom meegaan op kitesurf safari?

Omdat je dit echt een keer gedaan moet hebben.
Egypte is de ultieme bestemming voor onze kitesurf safari op de Rode Zee.
Een kitesurfvakantie op een mooi en ruim jacht met alle luxe voorzieningen ligt klaar voor jouw avontuur.
Egypte is ongeëvenaard met 80% windkans en 365 dagen zon met een strak blauwe hemel en kraakhelder water. 
Samen zullen we genieten van de luxe van kiten van zonsopgang tot zonsondergang, op weg gaan naar de mooiste plekjes in de Rode Zee en eilanden ontdekken die letterlijk onaangeroerd zijn. 

KITESAFARI IS INCLUSIEF

 • 7 overnachting op luxe jacht
 • 6 tot 8 uur kiten per dag
 • Ontbijt, lunch en diner
 • Softdrinks
 • Elke dag gratis coaching
 • Een unieke ervaring rijker

EXCLUSIEF / EXTRA

 • Vliegticket
 • Huur kitesurfmateriaal (€45,- per dag)
 • Beginner kitesurflessen (zie lespakketten)
 • Bagage kosten.
 • Visum Egypte €25,-p/p

PRIJZEN & DATA 2019

AUGUSTUS 2019

1050,-p/p
 • 31-08-2019 t/m 07-09-2019

OKTOBER 2019

1050p/p
 • 12-10-2019 t/m 19-10-2019

Korte samenvatting van de kites safari

DAG 1:
Onze kite safari begint op zaterdag. Na aankomst op de luchthaven van Hurghada krijgt u een gratis vervoer naar de jachthaven op onze boot. Een van onze assistenten wacht op u op het vliegveld en zorgt voor u en uw comfortabele en veilige weg naar de jachthaven. De boot verlaat Hurghada op zondag

DAG 2 tot 6:
We verlaten de haven zo rond 06:00 en varen naar onze eerste bestemming. De rest van de dagen van de kitesurf safari verblijven we op zee. We volgen de wind en kunnen langs de spots Abu Munghar, Tawila Island, Geysum en Ashrafi varen.

DAG 7-8:
Op dag 7 kiten we nog tot de middag om daarna weer terug te varen richting de haven. In de avond dineren we nog gezellig met elkaar in Hugharda.
De laatste avond slapen we nog in de boot die dan in de haven blijft liggen.
In de ochtend is dan helaas alweer de checkout.
Wij zorgen dan tevens weer voor een shuttle naar het vliegveld.

Welk niveau moet je hebben?

De kitesurf safari is voor iedereen.
Ben je nog een totale beginner dan raden we je eigenlijk aan om eerst een keer onze andere reis naar El Gouna te doen, want omdat we bij die reis in alleen maar ondiep water zullen kitesurfen.
Maar heb je bijv al een cursus gevold en wil je jouw skills verbeteren dan kan je makkelijk mee met deze reis.
Voor de gevorderde kitesurfers is deze reis een ultieme droom.
Spiegel glad water voor die ultieme shots en freestyle tricks, maar bijv ook de mogelijkheid om coaching te krijgen van de meervoudige Egyptisch kampioen kitesurfen, want wij organiseren deze reis samen met hem.
Maar ook prachtige downwinders doen terwijl het jacht achter ons aan vaart.
Een droom van vele kitesurfers toch?

Mocht het een keer gebeuren dat je geen zin hebt om te kiten of er staat net te weinig wind….dan zijn er nog genoeg andere activiteiten te doen tijdens onze kitesurf safari.
Duiken, snorkelen, vissen, wakeboarden of bijv. suppen.

Wat zijn de kitesurf condities?

 • SPOTS:  voornamelijk vlak water bij eilanden en zandbanken, ondiep & diep water, kristalhelder turkoois water, zandbodem, vrij van rotsen en koralen.
 • Wind: noordwest-noord-noordoost, 75-80% boven 4Bft, Gemiddelde windsnelheid: 15-30 knopen, de beste maanden: april-oktober.
 • Kite maten: Varieert, afhankelijk van jouw skills en skills, maar gemiddeld  7-9-12 m2 worden aanbevolen.
 • Wetsuits: In de maand oktober raden wij een 4/3mm aan. In de maand september een 3/2 shorty of een boardshort en een lycra.

Onze accommodatie

Onze boot tijdens onze kitesurf safari is speciaal uitgerust en geschikt voor watersport- en safaritrips, want zodiacs liggen ​​klaar om je naar de prachtige kristalheldere wateren, lagunes en kleine eilandjes in de Rode Zee te brengen. Tevens zijn dit natuurlijk ook onze rescue boten en worden ze gebruikt voor de no wind activiteiten zoals, snorkelen en wakeboarden.

Indeling boot:

Onze boot heeft een modern en volledig van airconditioning voorzien interieur, hutten zijn verdeeld in STANDARD tweepersoonskamers met twee eenpersoonsbedden en er zijn SUITE hutten met tweepersoonsbedden. Alle hutten zijn uitgerust met een eigen badkamer (douche en toilet), minibar, handdoeken, shampoo en eigen airconditioning. Het dek bestaat uit twee grote terrassen bedekt met teakhouten vloeren. Op de middelste verdieping vindt u een ruime loungebar met een lcd-tv, een dvd-speler, een stereo-geluidsinstallatie en een chillout-zone met comfortabele banken, waar je na een zware dag kunt genieten van ontspannen momenten terwijl de zon ondergaat met een drankje in je hand. 

Coaching tijdens de kitesurf safari

Tijdens deze kitesurf safari zijn er natuurlijk ook coaching sessies.
Jij laat ons weten wat je graag wilt leren en we gaan samen met jouw hieraan trainen. Dit door bijv video analyses te doen of coaching sessies te geven met ons systeem van BB-Talking. Aan het eind van deze trip willen we natuurlijk dat jij de benodigde en zo gewenste progressie hebt geboekt.

kitesurfvakantie el gouna
kitesurfvakantie el gouna
kitesurfvakantie el gouna

Kitesurflessen

Natuurlijk zijn wij een kitesurfschool en is deze kitesurf safari uitermate geschikt als je net een cursus hebt gevolgd maar graag nog verder wilt leren. Wij durfen echt wel te zeggen dat je in deze week bijna net zoveel zult gaan leren als een bijna vol seizoen in Nederland. In Nederland zit je natuurlijk met je beschikbaarheid en als je dan tijd hebt moet het ook nog eens waaien. Hier kan je eigenlijk elke dag volop aan je skills gaan werken.
Super mooi vlak water en de juiste begeleiding bij je.
Een droom combinatie als het gaat om het leren kitesurfen dus.

Wij werken tijdens deze reizen samen met Emad.
Emad is de meervoudig Egyptisch kampioen kitesurfen en is sinds een paar jaar ook zijn eigen school begonnen. Zijn expertise en relaxte houding past 100% bij onze visie over kitesurfen.

APEX Adventures lespakket El Gouna:

 • 16 uur kitesurfles (circa 4 uur per dag)
 • Overige dagen materiaal tot je beschikking
 • 2 dagen coaching

Wij kunnen je dit mooie pakket aanbieden voor slecht €795,-


PS: Je bent ook goedkoper uit, want 16 uur privé les in Nederland kost je namelijk circa €1200,-……..

JOIN US AND SIGN UP NOW

Algemene voorwaarden:

Artikel 1. Boekingsprocedure: 
De overeenkomst komt tot stand door aanvaarding van het aanbod van de APEX ADVENTURES SNOW&KITE TRAVEL aangeboden offerte/ reis door de opdrachtgever/ deelnemer(ster). Aanvaarding geschiedt middels een schriftelijke of elektronische inschrijving door de deelnemer(ster). Boekingen kunnen uitsluitend rechtstreeks bij APEX ADVENTURES SNOW&KITE TRAVEL plaatsvinden. Inschrijving gaat op volgorde van binnenkomst. Mocht de cursus / reis / accommodatie al volgeboekt zijn, dan krijgt u daarvan bericht.

Wanneer met meerdere personen geboekt wordt, is de hoofd-boeker hoofdelijk aansprakelijk voor alle verplichtingen die uit de overeenkomst voortvloeien.

Bij boekingen van een minderjarige reiziger moet de inschrijving voorzien zijn van een handtekening van een ouder of voogd.

Artikel 2. Betaling:
Na totstandkoming van de overeenkomst wordt door APEX ADVENTURES SNOW&KITE TRAVEL een boekingsbevestiging verzonden. Gelijktijdig met de boekingsbevestiging wordt een factuur voor de reissom verzonden. Binnen 7 dagen na verzending van de factuur dient tenminste 50% van de reissom bedrag aan APEX ADVENTURES SNOW&KITE TRAVEL, Rabobank Amersfoort, rekeningnummer: 1349.60.807 te zijn voldaan.

Het restant van de reissom dient uiterlijk 6 weken voor vertrek op rekening van APEX ADVENTURES SNOW&KITE TRAVEL te zijn voldaan. In het geval een boeking geschiedt binnen 4 weken voor de vertrekdatum dan dient direct de gehele reissom voldaan te worden.

Wanneer niet aan de betalingsvoorwaarden is voldaan, is de opdrachtgever/ deelnemer(ster) in verzuim. De deelnemer(ster) wordt door APEX ADVENTURES SNOW&KITE TRAVEL in de gelegenheid gesteld alsnog binnen 3 dagen aan zijn verplichtingen uit hoofde van de overeenkomst te voldoen. Indien de deelnemer(ster) niet alsnog aan zijn betalingsverplichtingen voldoet, heeft APEX ADVENTURES SNOW&KITE TRAVEL het recht de overeenkomst te annuleren. Na annulering van de reis is de deelnemer(ster) de onder artikel 6 genoemde annuleringskosten verschuldigd.

Artikel 3. Reisbescheiden:
Wanneer men aan de betalingsverplichting voldaan heeft, ontvangt men uiterlijk 2 weken voor vertrek de benodigde reispapieren. De reispapieren bevatten specifieke informatie, programma, adressen, benodigde uitrusting, etc. In het geval de reispapieren niet uiterlijk vijf dagen voor vertrek zijn ontvangen dan dient de opdrachtgever/ deelnemer(ster) APEX ADVENTURES SNOW&KITE TRAVEL daarvan onverwijld op de hoogte te stellen.

Artikel 4. Reisverzekering:
De deelnemers zijn verplicht over een reisverzekering te beschikken, welke de bijzondere risico’s van ongevallen bij bergsport buiten de gebaande paden en/of het skiën buiten de piste dekt (zoals opsporing, redding, etc.). Voor reizen buiten Europa dient u een reisverzekering met werelddekking af te sluiten!

Deze verplichtingen, die wij stellen dienen uitsluitend ter bescherming van de deelnemer (vanwege hoge medische, S.O.S. of transportkosten in het buitenland). Informeer zelf bij uw verzekeringsmaatschappij. .

Artikel 5 Wijziging door opdrachtgever/ reiziger: 
Verzoeken tot wijzigingen door de opdrachtgever/ deelnemer(ster) zijn mogelijk mits deze twee weken voor aanvang van de reis kenbaar zijn gemaakt aan APEX ADVENTURES SNOW&KITE TRAVEL. APEX ADVENTURES SNOW&KITE TRAVEL is in beginsel niet zondermeer gehouden om wijzigingen te accepteren. Wijzigen zijn alleen mogelijk na overleg met APEX ADVENTURES SNOW&KITE TRAVEL en tegen betaling van een eventuele meerprijs. Naast de toepasselijke meerprijs wordt per gewijzigde boeking € 25,- in rekening gebracht (ter dekking van) aan wijzigingskosten. Indien en voor zover een wijziging een gehele of gedeeltelijke annulering inhoudt is artikel 6 van toepassing op het geannuleerde gedeelte.

Artikel 6. Annulering door de opdrachtgever/ reiziger: 
Annulering door de opdrachtgever/ deelnemer(ster) kan uitsluitend schriftelijk geschieden. De datum waarop APEX ADVENTURES SNOW&KITE TRAVEL de annuleringsbrief ontvangt, geldt als datum van annulering. Bij annulering is de opdrachtgever/ deelnemer(ster) de volgende bedragen verschuldigd:
tot 21 dagen voor de dag van vertrek: (de aanbetaling) 30% van de reissom.
vanaf de 21e dag tot de dag van vertrek van de reis bent u de volle reissom verschuldigd.

Artikel 7. Annulering door APEX ADVENTURES SNOW&KITE TRAVEL:
Alle activiteiten zijn gebaseerd op een minimum aantal deelnemer(ster)s. Indien dit minimum aantal inschrijvingen niet wordt gehaald, nemen wij tijdig contact met u op. Bij een te klein aantal deelnemer(ster)s behouden wij ons het recht de reis, het camp, de tour of de cursus te annuleren. Als APEX ADVENTURES SNOW&KITE TRAVEL besluit tot annulering van een reis, dan worden alle reeds betaalde gelden door APEX ADVENTURES SNOW&KITE TRAVEL gerestitueerd. deelnemer(ster) worden hiervan uiterlijk 2 weken voor vertrek op de hoogte gebracht.

Artikel 8. Programma en prijswijzigingen: 
Alle programma’s en prijzen zijn onder voorbehoud. APEX ADVENTURES SNOW&KITE TRAVEL behouden zich het recht voor een reis, cursus, camp of tour te annuleren of wijzigingen aan te brengen in de reis route en/of programma, indien hiertoe naar hun oordeel gegronde redenen bestaan (bijvoorbeeld: weersomstandigheden, onvoldoende deelnemers)

Prijswijzigingen ten opzichte van de vermelde bedragen in de folder en op de site van APEX ADVENTURES SNOW&KITE TRAVEL zijn in de volgende gevallen mogelijk:
– Prijswijzigingen door derden (vluchtmaatschappijen & hotelprijzen)
– Programmawijzigingen bijv. door de weersomstandigheden

Artikel 9. Overmacht:
Wanneer wij door buitengewone omstandigheden als force majeure, oorlog, staking of vervoersmoeilijkheden in onze organisatie- en uitvoeringsfunctie gehinderd worden, dan kunnen reserveringen zonder schadeloosstellingen geannuleerd worden.

Artikel 10. Aansprakelijkheid:
APEX ADVENTURES SNOW&KITE TRAVEL, (noch) en de met ons samenwerkende partners, zijn in zijn algemeenheid niet aansprakelijk voor schade, diefstal, verlies, letsel of ongeval berokkend aan de deelnemer(ster)s.

APEX ADVENTURES SNOW&KITE TRAVEL is niet aansprakelijk voor schade ontstaan door het gebruik maken van enig door onze organisatie ter beschikking gestelde accommodatie (hotels, motels), materialen (kitesurf materiaal) en dergelijke.

APEX ADVENTURES SNOW&KITE TRAVEL is eveneens niet aansprakelijk voor (vertraging)schade ontstaan door deelnemer(ster)s als gevolg van mechanische pech, grensoverschrijding, natuurrampen (b.v. lawines), revolutie, oorlogshandelingen, staking, ziekte of andere oorzaken.

De deelnemer(ster) is aansprakelijk voor diefstal of verlies van de door APEX ADVENTURES SNOW&KITE TRAVEL ter beschikking gestelde materialen en of gehuurde materialen.

Artikel 11. Algemeen:
Tevens, behouden de leraren zich het recht voor deelnemer(ster) aan (verdere) deelneming uit te sluiten, als naar hun oordeel geestelijke of lichamelijke problemen zich bij hen zodanig openbaren, dat de tocht of cursus naar hun oordeel bemoeilijkt wordt of dreigt te worden. Deze bepaling is eveneens van toepassing in geval van wangedrag. Alle daaruit voortvloeiende gevolgen en kosten komen voor rekening van de uitgeslotene. De betrokkene heeft geen recht op restitutie van de reissom of een gedeelte daarvan.
Als een deelnemer uit eigen beweging zijn reis voortijdig beëindigt of aan een gedeelte van de reis niet wil deelnemen, dan heeft hij/zij geen recht op restitutie van de reissom of een gedeelte ervan en komen de evt. extra kosten ten laste van de deelnemer(ster).

Artikel 11.1.
Bij activiteiten georganiseerd door derden gelden hun voorwaarden.

Artikel 12. Klachtenbehandeling: 
Een klacht kan uitsluiten in behandeling genomen worden als deze: tijdens de reis of lessen ingediend wordt bij een medewerk(st)er van APEX ADVENTURES SNOW&KITE TRAVEL en daarna schriftelijk wordt gemeld.

INSCHRIJVEN KITESURF SAFARI

Naam zoals in paspoort vermeld(verplicht)

Geboortedatum (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Adres (verplicht)

Postcode (verplicht)

Woonplaats(verplicht)

Uw email (Verplicht)

Welke kitesurf safari wilt u boeken?

Wilt u op indeling of een privé hotelkamer (Meerprijs en indien beschikbaar)?:

Wilt u materiaal huren?

Wilt u lessen volgen

Indien u met een ander persoon reist en graag met hem/haar op de kamer wilt kunt u hier de naam neer zette. Deze persoon dient ook zelf dit formulier in te vullen.

Akkoord: (Verplicht)
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden