JOIN US FOR AN ADVENTURE

Wil je iets vertellen over je ervaringen met APEX Adventures? Dan kun je een hier gewoon een berichtje plaatsen.
Heb je een suggesties voor het verbeteren van onze programma’s of activiteiten?
Stuur ons dan een bericht via de contact pagina.
Lees hier de ervaringen van mensen die met ons mee zijn geweest.

Tussen storm en regen kom je poeder tegen

5,0 rating
7 months ago

Eerste week van Februari, mooie tijd van t jaar voor een week freeride met onze inspirator Guido. Het weer zat alleen niet echt mee. Regen en storm beperkte de bewegingsruimte en t leek alsof de sneeuw voor onze ogen weg spoelde. Gelukkig werd er goed geanticipeerd door Guido en werden programma onderdelen naar voren gehaald net als de halve dag les. Guido hield de moed erin. Met een stukje rijden kwam je op de beste plekken op dat moment. Resultaat; woensdag tot en met vrijdag hele dikke runs kunnen doen in verse poeder. Zonder onze snowboard en bergguru Guido hadden we die nooit gevonden en veilig kunnen rijden.
Top week, top locatie, top begeleiding. Op naar volgend jaar.

Toon Boonekamp

Fantastische week freeriden in Oostenrijk!!!

5,0 rating
7 months ago

Ondanks de moeilijke weersomstandigheden was het geen probleem voor Guido om het programma per dag en omstandigheden aan te passen waardoor we alsnog alles konden doen (lawinetraining, materiaalkunde etc) en uiteraard geweldige poedervelden opzoeken om er als eerste doorheen te knallen!!! Zo bijzonder om je first tracks te mogen doen! Tnx!!!
Guido is een geweldige coach met ontzettend veel kennis en ervaring waarbij veiligheid voorop staat. Ik heb ontzettend veel geleerd en heb nu al weer zin om volgend jaar weer te gaan! De accomodatie was super, het ontbijt en diner lekker en aan elke diet wens werd voldaan!

Simona Negro

Freeride level 2. Feb 2020

5,0 rating
7 months ago

Deze week was soms de belangrijkste vraag: kan ik morgen nog lopen.. 😉
Veel geleerd over (veilig) off piste snowboarden met een groepje gelijkgestemden en tegelijk genoten van “verborgen” natuur waar we hebben geploeterd maar vooral heerlijk gesurft door de diepe sneeuw. S’avonds nog even met zn allen nagenieten in de stube onder in het hotel maar er vroeg op om de volgende dag weer te knallen. Een onvergetelijke ervaring. Bedankt Guido, tot ziens!

Bert-Jan

Geweldige manier om kennis en ervaring op te doen met snowboard freeriden

5,0 rating
7 months ago

Samen met wintersport-vriend een week freeride cursus in Oostenrijk. Wat een geweldige ervaring! Alle aspecten kwamen langs: van lawinekunde en het onderhoud van de snowboards tot aan techniek op zowel piste als in de poeder. Daarnaast beregezellig in het appartement, met goed ontbijt en lekker diner. Zou zo nog een keer met Apex Adventures meegaan

Bob

Freeride level 2

5,0 rating
7 months ago

Geweldige week gehad in Oostenrijk met Apex. Veel poeder en mooie freeride stukken die je zelf niet gaat vinden. Goed georganiseerd met een persoonlijke touch. Thanks guys!

Carlos de Vos
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

APEX ADVENTURES Snow&Kite Travel
Average rating:  
 4 reviews
by Ernest Bekker on APEX ADVENTURES Snow&Kite Travel
Soort reis: Freeride Level 2

Zeer professionele school die op een heel relaxte manier alle kennis en passie overdraagt.

by Ben Willard on APEX ADVENTURES Snow&Kite Travel
Soort reis: Techniek training

Professionele snowboardesr met veel kennis! Ook staat hij open voor nieuwe oefeningen( bijscholing snowpros)!

by Pieter Casier on APEX ADVENTURES Snow&Kite Travel
Soort reis: Freeride

In januari voor het eerst mee gaan freeriden in Oostenrijk en deze reis heeft mijn verwachtingen meer dan overtroffen: super programma, locatie en hotel, maar vooral ook veel geleerd van Guido en Rens over alle facetten van snowboarden: techniek, lawine, onderhoud, berg lezen, ... En daarnaast natuurlijk super vet kunnen freeriden in de grootste stilte van de bergen, geen toerist te bespeuren!!! Adembenemend!
Kortom, tijd voor de volgende vakantie te gaan plannen 🙂
Merci Guido!!

by Roland van Keeken on APEX ADVENTURES Snow&Kite Travel
Soort reis: Custom freeride

Afgelopen week voor de derde keer gaan freeriden met Guido als gids. Weer een topweek gehad - goede, professionele en leuke gids. Weet precies de goede spots te vinden. Nieuwe lines gereden door de poeder en veel gelachen!