APEX ADVENTURES MACEDONIE

Data is coming soon….

Waarom Macedonië?

Houd jij wel van een beetje actie buiten de piste, en wil jij eens graag een nieuw avontuur aangaan?
Ga dan met APEX Adventures mee catskien in de Balkan.
Elke dag met de pistenbully omhoog en 5000 hoogtemeters per dag worden gegarandeerd.

Verleg je grenzen en ga mee naar Macedonië.  In de Shar mountains is de natuur nog ongerept en is het grote toerisme nog niet ontdekt. Je vliegt vanuit Eindhoven en de dag erna sta je al gelijk boven op de Shar Mountains voor een unieke ervaring.

We werken samen met een lokale gids, dus we gaan alle secret lines rijden die er zijn. Het gebergte van en rondom Papova Shapka zijn ideaal voor jouw freeride avontuur! Vanuit het hotel rijden we elke dag met de catski naar de toppen van bijna 2800m.
Een mooie mix van glooiende en gevarieerde hellingen liggen vervolgens klaar voor ons. Van grote brede vlaktes tot de meest unieke treeruns.

JOIN US FOR THIS ADVENTURE

Inclusief / exclusief

  • 5 volle dagen catskien in Macedonie
  • Alle maaltijden en overnachtingen in Popova Šapka
  • Verblijf in 4 sterren hotel
  • Gemiddeld meer dan 5000 hoogtemeters per dag!
  • Vliegticket (circa €150,-)
  • Drankjes

Welk niveau dien je te hebben?

Catskiën is voor iedereen die al een klein beetje freeride ervaring heeft goed te doen. De Shar Mountains zijn anders dan de alpen. Het terrein is veel glooiender en hierdoor hoef je geen door gewinterde hardcore freerider te zijn. Indien je een zwarte piste zonder al te veel problemen afkomt en al wat ervaring hebt in de powder te rijden is deze reis uitermate geschikt voor je.  Maar ook de expert kan hier heerlijke lijnen rijden. Er zijn zeer technische lijnen te rijden tussen de menig couloirs en rotspartijen. Catskien in Macedonie is interessant voor iedere freerider die niet naar de andere kant van de wereld wilt reizen om een unieke ervaring te hebben. dichter bij huis zoekt, maar wel een unieke ervaring wil. Doordat Popova nog een relatief onbekende locatie is zet jij en je groep mede freeriders al gauw jullie ‘first tracks’.

Cat-ski Macedonië

Catskiën in Macedonië is mogelijk vanaf half december tot eind april. Echter zijn de beste 2 maanden maart en april. Vanaf Eindhoven gaat een directe vlucht naar Skopje op maandag, woensdag en vrijdag. Vanaf Schiphol vlieg je met een korte overstap naar Skopje. Vanwege de directe vluchten vanaf Eindhoven naar Skopje bieden we je een week catskien aan, maar een lang weekend behoort ook tot onze mogelijkheden. Er staat elke dag maar één ding op het programma: heel veel freeriden.

 

 

Popova Shapka, Macedonië

Popova Šapka ligt in het westen van Macedonië op ongeveer 70 kilometer van de hoofdstad Skopje en midden in de oude Shar Mountains. Met het weidse landschap en open terrein is Macedonië een zeer bijzondere locatie voor avontuurlijke freeriders. Je gaat dagelijks met een catski op pad en start daardoor elke afdaling op afgelegen plekken in de vrije natuur. Daarnaast zijn de cultuur, de tradities en gastronomie van Macedonië een ware ontdekkingsreis.

Accommodatie in Popova

Je verblijft tijdens deze Catski Adventure in een 4 sterren hotel.  De catski staat naast de deur geparkeerd, zodat je de volgende dag direct aan een nieuw avontuur kan beginnen. Het hotel ligt bovenin het dorpje Popova Šapka. In het hotel zijn er naast een gezellige bar ook nog een zwembad, saunas en jacuzzi’s waar je na een dag freeriden heerlijk kunt ontspannen.

Custom mogelijkheden

Wij bieden je naast deze week ook de mogelijkheid om op andere data te gaan catskien. Neem hiervoor contact met ons op.
Zo hebben wij ook de mogelijkheid om 4, 5 of zelfs 6 dagen te gaan catskien.

Voor een vliegticket kan je het beste kijken op Skyscanner.
En kies dan luchthaven Eindhoven als vertrek als je een directe vlucht wilt.

Belangrijke informatie:

Indien er minder dan 4 personen gereserveerd hebben is er geen begeleiding vanuit APEX Adventures.
Wij werken in Macedonië samen met een professionele bedrijf die ook met gediplomeerde gidsen werken.

Kunt u in onze georganiseerde week niet, maar wilt u wel graag een keer dit unieke avontuur beleven dan kunt u ook bij ons losse arrangementen boeken. Hiervoor kunt u dan contact met ons opnemen.
Dit kan door een afspraak, een telefoongesprek of mailcontact.