Opfris cursus kitesurfen

Onze opfris cursus kitesurfen wordt bij ons veel geboekt door kitesurfers die al zijn begonnen met kitesurfen maar toch nog even alles willen doornemen. Je hebt de mogelijkheid om 2 uur lang alles door te nemen met jouw instructeur. Hij of zij neemt alles weer even met je door en zorgt ervoor dat je weer veilig het water op kunt gaan.  Hierdoor kan je daarna weer lekker zelfstandig het water opgaan.
Of je kunt jezelf bijv aanmelden voor ons “Begeleid Kitesurfen“. Tijdens deze cursus kan  je je eigen kitesurf materiaal gebruiken mits de kite en bar niet ouder zijn dan max 4 jaar. Dit is i.v.m veiligheid. Heb je geen materiaal dan kan je materiaal van ons krijgen tegen een meerprijs. Kosten voor het huren van materiaal kost €30,-.

OPFRIS CURSUS

vanaf 99,-p/p
 • 2 uur

Voor wie is deze opfris cursus kitesurfen?

Deze opfris cursus kitesurfen is voor iedereen die ooit al een kitesurf cursus heeft gehad en dus geen totale beginner meer is. Wanneer je dus in het verleden lessen hebt gehad en je weet niet meer helemaal hoe het gaat alles werkt. Dan is het handig om je aan te melden voor de opfriscursus kitesurfen. We nemen alles rustig door met je en zorgen ervoor dat jij weer verder kan.

 • Veilig weer het water op gaan
 • Vertrouwen opbouwen
 • Persoonlijk advies
 • Les op jouw eigen niveau
 • Weer kitesurfen!!!!!!!!

Nog sneller leren door ons communicatie systeem

Om ervoor te zorgen dat jij nog sneller stappen kunt maken werken wij met ons communicatie systeem. Dit systeem word o.a ook door sommige pro riders gebruikt tijdens hun trainingen. We staan hierdoor de hele tijd met elkaar in verbinding en je kunt dan op precies het juiste moment de benodigde aanwijzingen krijgen. Kitesurfen is een moderne sport en daar horen dan ook de nieuwste training methodes bij.

Reserveer nu jouw opfris cursus

  Jouw naam(verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Adres (verplicht)

  Postcode (verplicht)

  Woonplaats(verplicht)

  Uw email (Verplicht)

  Heb je eigen materiaal of wil je dit erbij huren?

  Op welke data wil je graag langskomen?

  Akkoord: (Verplicht)

  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

  kitesurfles aanbieding