Boek een kitesurfvakantie bij APEX Adventures

Kitesurfen op de beste locaties! Maak nieuwe vrienden, verbeter jouw skills, ga een Adventure aan samen met APEX. Wij helpen jouw graag en geniet van jouw kitesurfvakantie!
Wij hebben in de loop der jaren meerdere locaties bezocht en bieden jouw de mogelijkheid om naar onze favoriete locaties af te reizen. Voor kitesurfers, door kitesurfers!

Wie boekt een kitesurfvakantie bij APEX Adventures?

Kitesurfen is een sport voor iedereen. Van jong tot oud, elk niveau, dames en heren.
Bij APEX is iedereen gelijk. Dat maakt onze reizen ook zo leuk en interessant.
Tijdens onze reizen genieten we gezamenlijk van de reis en hebben we allemaal één ding gemeen.
Genieten, aan je skills werken en lekker kitesurfen in warme temperaturen en mooie locaties. Het mooie van onze locaties is dat door de weer omstandigheden maximale progressie kunt boeken..

ONZE LOCATIES

EL GOUNA , Egypte

Al sinds 10 jaar komen wij in El Gouna en wij willen dit kitesurf paradijs graag delen met jullie. El Gouna is een kustplaats dat net ten noorden van Hurgharda ligt.
Wat voor ons kiters echter belangrijker is, is dat El Gouna ook bekend staat als één van de beste kitesurfspots ter wereld. Het waait in El Gouna bijna 365 dagen per jaar en het ligt in het heerlijk warme en zonnige Egypte. Zowel als beginner maar ook als pro ben je van harte welkom op onze reis. Onze kitesurfvakantie El Gouna is perfect om een hele vakantie lang te knallen in de prachtige blauw-groene lagunes. Lekker elke dag kitesurfen in je boardshort en blote bast. Al adviseren wij wel een lycra of een shirt, want het zonnetje kan behoorlijk hard schijnen. Maar dat is natuurlijk ook wat je zoekt als je op kitesurfvakantie gaat. Deze trip en locatie zul je niet snel vergeten!

Meer informatie

FEHRMAN ( Duitsland )

Meer informatie komt in februari

RÜGEN ( Duitsland )

Meer informatie komt in februari

Sardinie

Meer informatie komt in februari

GEORGANISEERD OF ALLEEN ACCOMMODATIE ?

Naaste onze georganiseerde reizen bieden wij jou ook de mogelijkheid om bij ons accommodaties in El Gouna te boeken.
Het kan natuurlijk voorkomen dat je wel graag naar El Gouna wilt, maar niet kunt op de data waarop wij zelf gaan.

Zo hebben wij in El Gouna meerdere mogelijkheden, want wij hebben 1 persoons, 2 persoons kamers maar ook een hele villa tot onze beschikking.
Ook qua materiaal en lessen kunnen wij alles voor je verzorgen.