Off-piste reizen voor snowboarders.

Zowel beginnende als gevorderde snowboarders kunnen bij ons terecht voor off-piste reizen.
Zo kun je kiezen voor onze freeride level 1 off-piste reis waar je als beginnende snowboarder de basics gaat leren van het freeriden.
Heb je al wat meer ervaring dan kan je kiezen voor onze freeride level 2.
Met meer dan 2o jaar ervaring in het off-piste snowboarden kennen wij de beste off-piste mogelijkheden en zorgen onze ervaren gidsen, coaches en leraren, voor een uniek avontuur!

FREERIDE LEVEL 1, basics van het off-piste leren

Bij onze freeride level 1 off-piste reizen leer je de basics van het freeriden.
Samen met een gediplomeerde trainer ga jij de berg op en leer je nieuwe snowboard technieken. Met deze nieuwe technieken ga je vervolgens de powder in.
Hoe rijd je door een bos heen en hoe kom je op dat steile stuk naar beneden.
Natuurlijk krijg je ook een inwijding in lawinekunde en leer je meer over bewuster en veiliger freeriden.

FREERIDE LEVEL 2, off-piste voor gevorderden

Bij onze freeride level 2 off-piste reizen gaan we een stapje verder.
Samen met een gediplomeerde trainer ga jij de berg op en krijg je meer knowhow over het kiezen en rijden van veilige lijnen.
Waarom is deze helling nu gevaarlijk en welke helling kunnen we wel rijden
Deze off-piste reizen zijn voor snowboarders die graag een stapje verder willen in het freeriden en al enige ervaring hebben.

Off-piste reizen, maar dan even een stapje verder?

Splitboard off-piste reizen

Op eigen kracht omhoog lopen om de meest afgelegen poederhellingen te bereiken. Dát is wat we gaan doen tijdens onze splitboard reizen. We verwachten dat je al de nodige ervaring hebt met freeriden zodat je mee kunt komen met de groep.

Tijdens deze reis ga je, gewapend met je splitboard, zoveel mogelijk poeder rijden en zo min mogelijk piste op de mooiste plekken in de bergen.

Custom off-piste reizen

Wil je met je vrienden een exclusieve off-piste reis organiseren? Neem dan contact op met APEX en stel samen met ons jouw eigen programma samen. Met meer dan 20 jaar ervaring hebben we alle kennis om voor jouw een geslaagd avontuur op te zetten.

Het samenstellen van een Custom off-piste reis is mogelijk voor iedereen en allerlei soorten groepen. Niet alleen vrienden en familie zijn welkom, maar ook voor bedrijven, teams en shops stellen we programma’s samen.

Leer meer over lawines en veiligheid tijdens onze snowboard off-piste reizen.