REIZEN VAN APEX ADVENTURES

Voor al jouw vakanties en avonturen!
Wij bieden programma’s en reizen aan voor alle niveau’s.
Ons team van gediplomeerde leraren en gidsen zijn al jaren werkzaam in de bergen en weten de mooiste afdalingen te vinden voor jou.

FREERIDE ADVENTURES

Leef jij voor die poederbochten in de off-piste, op zoek naar onaangetaste poedervelden en haal je het meeste uit je dag náást de piste, dan zijn onze freeride reizen iets voor jou.

Of je nu beginnend freerider bent of al enige ervaring hebt, wij hebben een reis die bij je past. Wij bieden onze freeride reizen aan op twee niveaus zodat we jou de beste begeleiding kunnen geven.

FREERIDE

BACKCOUNTRY ADVENTURES

Heb jij al flink wat ervaring met freeriden en de nodige sporen in de poeder gezet? Ben jij op zoek naar de volgende stap en klaar voor een fysieke uitdaging?
Kijk dan eens naar onze backcountry reizen. Tijdens deze reizen hiken we de backcountry in, op zoek naar die verborgen parels in het skigebied. Je komt op plekken ver buiten de piste met ongerepte sneeuw en fantastische poederafdalingen.

BACKCOUNTRY
Loading...

Are you looking for some more Adventure?

SPLITBOARD ADVENTURES

Op eigen kracht omhoog lopen om de meest afgelegen poederhellingen te bereiken. Dát is wat we gaan doen tijdens onze splitboard reizen. We verwachten dat je al de nodige ervaring hebt met freeriden zodat je mee kunt komen met de groep. Tijdens deze reis ga je, gewapend met je splitboard, zoveel mogelijk poeder rijden en zo min mogelijk piste op de mooiste plekken in de bergen.

TECHNIEK ADVENTURES

Kom je niet verder met snowboarden en blijf je op hetzelfde niveau hangen? Wij helpen je verder tijdens onze techniek reizen. Tijdens deze reis ga je je skills verbeteren met behulp van onze instructeurs. Dankzij onze kleine groepen krijg je veel persoonlijke aandacht en werken we aan jouw niveau. Wij helpen je graag beter, sneller en met meer plezier afdalen!

SPLITBOARD
TECHNIEK

Waarom een freeride reis bij APEX boeken?

Gediplomeerde instructeurs

Al onze instructeurs en gidsen hebben de benodigde opleidingen gevolgd.
Ze zijn al jaren actief in de bergen en weten voor jou de mooiste afdalingen te vinden.

Kleine groepen.

Bij al onze reizen zitten er maximaal 7 personen in een groep.
Dit i.v.m de veiligheid,maar ook omdat wij iedereen haar of zijn persoonlijke tips en tricks willen geven.
Lekker freeriden met een klein groepje!

Meerdere gebieden.

Waarom de hele week in één gebied blijven terwijl er nog tig andere gebieden om de hoek liggen?
Om de kans zo groot mogelijk te maken dat we ook daadwerkelijk elke dag powder kunnen rijden doen wij tijdens onze reizen meerdere gebieden aan.

Relaxte accommodatie.

Om jouw vakantie zo relaxt mogelijk te maken werken wij samen met een super accommodatie.
Deze accommodatie ligt in Maria-Alm en is onze base voor onze reizen.