We are here to give you an adventure

Over ons

Of misschien beter gezegd, over mij. Mijn naam is Guido Nijzink en ik ben de oprichter van APEX Adventures.
Snowboarden en kitesurfen zijn mijn grote passies en die wil ik door APEX Adventures met je delen.

Snowboarding

Al vanaf mijn 11de hou ik me bezig met snowboarden.  Drie jaar later begon ik met wedstrijden en ging ik volledig voor de sport.  Ik wist dat ik iets met deze passie moest doen en besloot me aan te melden bij de Nederlandse lerarenopleiding.  Na de lerarenopleiding wist ik de Landes opleiding op hardboots te doorstaan en deed ik in het seizoen van 98’/99’ mijn Alpinkurs.

Meerdere seizoenen in Oostenrijk volgden en ik besloot ook in Oostenrijk te gaan wonen. In deze jaren heb ik me gefocust op wedstrijden, het opzetten en runnen van een snowboardschool en behaalde ik in 2009 mijn Staatliche.

In 2008 startte ik MOFO Snowboarding, de voorganger van APEX Adventures.
Door de jaren heen ontdekte ik waar mijn hart sneller van ging kloppen en hoe ik mijn gasten mee wil nemen in deze ervaring.  APEX Adventures brengt gepassioneerde snowboarders en freeriders samen en focust op een onvergetelijke ervaring.  Elke reis is een avontuur dat je beleefd met gelijken.

Omdat stilstand achteruitgang is wil ik altijd blijven ontwikkelen. Ook voor de gasten die al vaker met mijn reizen mee zijn geweest wil ik nieuwe avonturen aan kunnen bieden. Daarom ben ik in het seizoen van 17’/18’ begonnen met het aanbieden van nieuwe reizen. Tijdens deze trip zijn we afgereisd naar Macedonië. Een totaal andere beleving dan Oostenrijk en volledige focus op freeriden. In de toekomst zullen er meer van dit soort reizen komen zodat er voor alle gasten van APEX ieder jaar een nieuw avontuur klaar ligt.

Bij APEX kun je rekenen op een unieke ervaring. Door kleine groepen, jarenlange ervaring en de samenkomst van gelijkgestemden krijgt de reis een extra dimensie. Veel van mijn gasten komen alleen aan en gaan naar huis met een nieuwe groep vrienden. Dat is wat onze reizen zo uniek maakt. Wij zijn net als jij.

Kitesurfing

Vanuit mijn snowboardreizen kreeg ik vaak de vraag of ik geen kitesurfles kon geven. Wat is nu een betere combinatie dan snowboarden in de winter en kiten in de zomer? Na een aantal jaar gewerkt te hebben als kitesurfinstructeur bij verschillende scholen besloot ik in de zomer van 2013 mijn eigen kitesurfschool te beginnen.

Bij APEX ligt de focus op jou. Samen met mijn instructeurs, gidsen en trainers breng ik je het kitesurfen op een leuke en veilige manier bij. We geven geen les aan grote groepen en kunnen daardoor alles op alles zetten om jou op weg te helpen in deze fantastische sport.

Op de locatie op het strand van IJmuiderslag werken we samen met het strandpaviljoen Beach-Inn. Dit geeft ons de mogelijkheid om na de lessen nog het een en andere te bespreken en bij te komen met een lekker hapje of drankje. Persoonlijke benadering is net als bij onze snowboardreizen de basis.

Ook voor de meer ervaren kitesurfer ben ik met APEX actief. Ieder jaar organiseer ik kitesurfreizen naar verschillende locaties. Denk hierbij aan Dakhla, El Gouna en de Kaapverdische Eilanden. Hier besteden we aandacht aan jouw progressie door middel van coaching en geniet je met de mede-kitesurfers van een onvergetelijke ervaring.

Experience it!

Of het nu gaat om snowboarden of kitesurfen, mijn doel is om jou een onvergetelijke ervaring te bezorgen in de sport en te verbinden met gelijkgestemden. Bij APEX bieden we je meer dan alleen technische kennis en staat persoonlijke benadering centraal. Ik hoop je dan ook zeker in de bergen of op het strand te zien zodat ik je al het moois dat de sport te bieden heeft kan laten beleven!

Hope to see you!

  • Tijdens al onze reizen word je begeleid door ervaren en gediplomeerde instructeurs en gidsen.Zij zijn allen al jaren actief in de bergen en hebben van hun passie en hobby hun werk gemaakt.Doordat ze al jaren in de bergen actief zijn weten zij alle mooie afdalingen te vinden die voor de meeste mensen verborgen blijven.

Follow me during our Adventures