1. Annuleren i.v.m. het coronavirus

  Mag ik annuleren omwille van het Coronavirus?

  Veel reisorganisaties en airlines hebben besloten hun reizen te schrappen. Wordt jouw reis geannuleerd? Dan nemen we binnen twee werkdagen contact met je op. We werken maximaal twee weken vooruit. Gaat jouw vakantie door? Je kunt er ook voor kiezen zelf je vakantie te annuleren. 

  Wordt mijn vakantie geannuleerd?

  Alleen voor bestemmingen met code oranje annuleren wij je vakantie. We kijken hiervoor maximaal 2 weken vooruit. Jouw vakantie wordt niet geannuleerd bij code geel. Je kunt er altijd voor kiezen zelf te annuleren. In dat geval rekenen we annuleringskosten.

  Wanneer wordt er kosteloos geannuleerd?

  • Is het reisadvies voor jouw bestemming code oranje én vertrek je binnen twee weken? Dan kun je helaas nog niet op vakantie en wordt jouw reis kosteloos omgeboekt of geannuleerd. We kijken hier 10 tot 14 dagen in vooruit.
  • Is het reisadvies voor jouw bestemming code oranje én vertrek je pas later dit jaar? Dan wordt jouw reis (nog) niet kosteloos geannuleerd. De kans is groot dat het reisadvies wordt aangepast. We kijken maximaal twee weken vooruit. 
  • Is het reisadvies voor jouw bestemming code geel? Goed nieuws! Dan gaat jouw vakantie door. Liever nog niet op vakantie? Kijk of je je reis kunt omboeken. Annuleren is alleen mogelijk volgens de van jouw reisuitvoerder. 

Ik wil liever niet meer op vakantie nu er aanvullende maatregelen gelden.

Een kosteloze annulering kan alleen bij een negatief reisadvies. Ook in Nederland gelden aanvullende gezondheidsmaatregelen. Dat betekent dat dit geen geldige reden is om jouw vakantie kosteloos te annuleren. In de meeste gevallen kunnen we je vakantie wel omboeken.

Aanbetalingen seizoen 2021 / 2022:

Indien het reisadvies normaal is gelden onze normale algemene voorwaarden.
Indien de boeking plaatsvind terwijl het reisadvies oranje of rood is hanteren wij de volgende voorwaarden:

Na totstandkoming van de overeenkomst wordt door APEX ADVENTURES SNOW&KITE TRAVEL een boekingsbevestiging verzonden. Gelijktijdig met de boekingsbevestiging wordt een factuur voor de reissom verzonden. U hoeft de factuur pas te betalen indien wij weten of uw reis kan doorgaan of niet. Dit zal ongeveer 2 weken voor aanvang zijn.

Onze visie

De gezondheid van onze  gasten staat voorop. Wij volgen nauw de adviezen van het RIVM, de lokale autoriteiten én het advies van buitenlandse zaken.
Op deze wijze hopen wij het boeken nog veiliger en leuker te maken zodat je uit kan kijken naar een vertrouwde en plezierige wintersport.
Ons team kijkt uit naar je aanvraag en we beantwoorden met het grootste plezier al je vragen.

 

 

 

Aanvullende informatie: